tisdag 20 januari 2009

Autoerotik

Det här har jag tänkt skriva om länge, men är kanske min allra bäst bevarade hemlighet. Jag känner mig som ett tvättäkta pervo när det gäller det här. Att kolla och njuta av bögporr, bli gangbangad, som knappt tonåring runka för sin granne eller tända på gubbar är ingenting jämfört med hur jag upplever det här. Svåra skuld och skamkänslor alltså.

Det handlar om att bli kåt på sig själv. Det handlar inte om exhibitionism, för då blir jag blyg, utan om att vara ensam och bli kåt på sig själv. När jag var riktigt, riktigt ung brukade jag spela in kassettband där jag porrfilmsstönade, sedan spelade jag upp dem och runkade till det. Då handlade jag på någon typ av instinkt men nu vet jag exakt vad jag gjorde.. Sen har det liksom fortsatt i samma stil fast med bilder/filmer av mig själv eller speglar. Jag har tillbringat flera somrar i Norge som jag nämnt tidigare och hade ofta väldigt tråkigt där. Ibland när jag slutade tidigt kunde jag efter duschen placera mig framför en spegel och runka till mig själv. Riktiga maratonrunkningar var det också när jag kom flera gånger. När man är inne i det är det som att man rör sig i två parallella universum; ett där man bara njuter och är mitt i situationen och ett där man reflekterar över det bisarra och sin inte alltför perfekta kropp.

Det är svårt att förklara varför och hur det går till. Jag är verkligen inte mer nöjd med min kropp än andra människor. Men till exempel så kan jag bli galet kåt av att se min egna fitta bli knullad och smekt. Och det är ju svårt rent anatomiskt att få till en bra vinkel... Hade jag varit smalare och snyggare (enligt mig själv alltså) hade jag säkert velat vika ut mig. Min nya dator bjuder på stora möjligheter när det gäller det här och jag funderar på att göra ett filmklipp på min fitta som kommer. Mest för att det är möjligt tror jag. När jag väl kommer tror jag att jag blundar.

Och nej, jag kommer aldrig lägga upp ett sånt klipp här eller någon annanstans.

3 kommentarer:

Anonym sa...

wow, din blogg är helt klart den bästa sexbloggen jag hittat. välskriven och intressant.

och jag känner ännu en gång igen mig i det du skriver.
-s

Snäcka sa...

Tack, jag blir glad. Jag har faktiskt inte hittat någon blogg som är lika bra som min. Eller, som skriver om det som jag gör.

Och det känns skönt att höra att någon annan känner igen sig i det jag skriver. Ibland känner man sig rätt ensam och pervers.

H. sa...

hehe, onani som solipsism.
Det finns mer pinsamma ting än detta. Masturbation är för nästan alla i bästa fall ren rutin och i sämsta fall en ren skam. Har du förmåga till narcissism när du onanerar så gratulerar. Du gör då onaniakten till något vackert.

Bättre kan du på skamfronten! Men att du har spelat in dig själv stönande som på porrfilm är rätt roligt. =)