torsdag 5 februari 2009

Sex and submission

Fick låna inloggning till porrsidan www.sexandsubmission.com av en god vän. Fann sann lycka i internetform! Tack du fina vän!

Jag betalar rätt sällan för porr och de gånger jag gjort det har jag blivit besviken nästan omgående. Senast jag betalade för en porrsida var nog något på temat gamla gubbar och unga tjejer som verkligen verkade intressant och välgjord. Men det visade sig att det var sunkig kvalité på allt. Dåligt ljud, dålig bild, ful layout på medlemssidorna och framförallt tjejer med den där tomma blicken. Sånt gör en bara ledsen. Jag har köpt kanske fem-sex porrfilmer i hela mitt liv och med dom är jag ändå rätt nöjd.

Men, tillbaka till sexandsubmission. Har av och till varit intresserad av sidan men tvekat, tyckte det verkade vara för grovt för mig. Visst är jag intresserad av bdsm men kanske inte till den graden tänkte jag. Men som jag misstagit mig! Jag ÄLSKAR sidan! Laddade ned några klipp för att se hur det var och blev frälst. Jag har jobbat väldigt mycket och bara hunnit med att titta på ett fåtal och det var ett som verkligen fick mig att bli svinkåt. I det klippet är det en tjej som naken sitter på huk med händerna bundna upp mot taket. Bredvid sitter en man och håller om henne och har någon typ av massageapparat mot hennes fitta. Han pratar med henne och säger att hon ska be om lov för att få komma. Och det det gör hon efter ett tag.

Det klippet var nog det finaste jag sett. Närheten, spelet mellan dom och ömsesidigheten var total. Alltså, jag inbillar mig att man kan se när sexet är på riktigt och när det enbart är skådespel, och det här var på riktigt. Det var magiskt.

Jag kan tycka att vissa S/M ingredienser är lite larviga, som att be om lov, säga "yes sir" och sånt rollspelande. Men här funkar det så bra. Jag tänker på inlägget jag skrev i somras om iraniern. Det påminde mig om honom. Och även om min vän H som jag inte träffat på länge.

Jag tänker på hela den här debatten om porr för par och porr för kvinnnor. Argumenten brukar vara att "vanlig" porr är för hård och att kvinnor vill ha mer ömhet. Det här är nog första gången som jag sett den där ömheten. Såg en film för några år sedan som hette "Christines secrets" som också hade den där ömsesidighetn men som saknade allt annat bra. Den kallades visst för kravmärkt på sidan www.subdvd.com där jag köpte den.

Dessutom filmade de inte bara tjejen utan också killen och det saknar jag så mycket annars. Det sista som jag måste skriva är att det mestadels är riktigt snygga tjejer och även killar. Killar i porr kan vara snygga men då filmas de ändå inte, trist tycker jag. Nä, det blir 10 poäng av 10 möjliga!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

porr är krångligt tycker jag. älskar porr, men det mesta är så dåligt och trist och in och ut och fejkstön osv osv. övertygande porr (för min smak) är svårt att hitta, och då funkar min fantasi oftast så mycket bättre.
å andra sidan, när jag väl hittar rätt så njuter jag fullt ut!
är det alltså värt att betala för den där sidan tycker du?

ha en fin helg,
s

Snäcka sa...

Jag håller helt med i allt du säger. Minsta lilla sak som inte tilltalar mig (som fejkstön, mindre vackra könsorgan, finnar o.s.v) stör så mycket!Man (jag) blir nästan alltid besviken.

Alltså, jag tycker det är värt att betala för det. Nu fick jag ju det här gratis men skulle verkligen kunna tänka mig att betala själv.

Så om du gillar själva grunden, bdsm, kör hårt! ;)

Och trevlig helg tillbaka!