torsdag 15 januari 2009

Boys boys boys

Det finns i stort sett tre typer av män som faller för mig:

1. Små och smala killar. Dessa är i min längd eller kortare, aldrig tjocka utan normala eller smala. Jag brukar även kalla sen här kategorin för pervon, då de utan undantag vill bli mosade av en fyllig kvinnokropp, så de tappar andan. En sjuk böjelse för kurviga damer (säkert även äldre också) döljer sig hos dessa män. Eller handlar det om någon typ av mamma/son lek?

2. Invandraren. Gäller nysvenskar/invandrare från stora delar av världen. Ej dock östafrika, östra asien, nordamerika och nordliga europa men i stort sett alla andra i alla åldrar. Framförallt araber ska kanske tilläggas. Anledningen är i detta fall solklart kulturell: fyllig kvinna = rikedom.

3.Småfet svennebanankille med Tintin frisyr på 35 år. Detta är kanske den enligt mig mest osexiga kategorin. Gärna lite tunnhåriga och i förnekelsestadiet när det gäller håret. Försöker inbilla sig att det inte märks att håret håller på att falla bort. Här har jag ingen uppenbar anledning förutom att jag typ ser snäll ut med äppelkinder. Snubbar i den här ålder vill stadga sig med en "normal" trevlig tjej som man kan mysa med...

Bubblare: Så kallade Meatheads, gymkillar i min ålder som har ett klassiskt arbetarjobb. Anledningen är jag lite osäker på än så länge. Troligtvis har de tittat en gång för mycket på porrsidan 40 inch plus (http://www.my40inchplus.com/) och vill stoppa in den i röven på mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eller säger listan något om dina egna preferenser? Tänker på det där med hönan och ägget.

Hur som helst är alla kategorierna rätt tilltalande, utom tintinsnubbarna då. Renodlad patetik är inte särskilt upphetsande.

Snäcka sa...

Avslöjad!!! Det är kanske så det är, mina egna väldigt omedvetna runkobjekt. Men inte tintinsnubbarna... Fast dessa visar aldrig intresse när de fattar att jag är tatuerad, vilket är bra. Kanske kan jag byta ut dem mot meatheads som i alla fall är sexiga?

Anonym sa...

ja, det var det jag undrade...vilken typ föredrar du utav dom tre alternativen? ska försöka mig på att definiera mina egna typer!

-s

Snäcka sa...

En blandning förmodligen. Meatheadsen är snygga men alldeles för korkade och jag tänder själv inte på att vara någons mamma eller att mosa någon med min kroppsvikt. Invandraren kan också vara problematisk och de kulturella skillnaderna är för stora. Så en blandning får bli det tråkiga svaret.

Ja, snälla gör det. Och posta typerna här, det vore kul att läsa!