tisdag 10 mars 2009

Systersjäl

Jag vet att jag borde skrivt något i söndags, det är ju liksom min dag! Men, var hos en vän som jag inte vågar berätta om bloggen för. Vilket är rätt löjligt men jag kan bara inte. Och ändå är hon den som jag skulle kalla min närmaste vän. Jag skyller på att hon är lite asexuell, mitt intresse för sex är inte ömsesidigt i vår vänskap.

Jag har på sista tiden börjat hänga lite med en kollaga och det har visat sig att vi är väldigt lika. Utåt sett är vi nog ett udda par; hon är rätt flamsig, verkar kanske lite korkad och har gjort en skönhetsoperation, medan jag verkar mer allvarlig, vältalig och verkar nog mindre utseendefixerad. Tillsammans har vi dock jävligt kul och vi kan verkligen relatera till varandra. Det vi bland annat har gemensamt är att vi gillar sex och inte har några som helst problem att prata om det. Och hon är totalt ärlig om allt, vilket är så underbart.

Häromdagen berättade hon för mig att hon aldrig fått orgasm med sin pojkvän och jag blev såklart lite förvånad och bekymrad. Hon sa att det inte gjorde så mycket och att hon kom när hon runkade ensam till porrfilm. Som jag känner igen mig! Dessutom fejkar hon alltid med sin kille och det är en komplicerad historia då jag råkar känna honom också. Han i sin tur har snackat om hur viktigt det är att få tjejen att komma när han har sex... Jag ska inte fortsätta med att kommentera deras sexliv tillsammans, men inte är det bra helt toppen i alla fall.

Jag tycker verkligen inte att det är rätt att fejka, min åsikt är att det ökar förvirringen om människors (kvinnors) sexualitet. Men hennes inställning gör mig lite mållös eftersom en sådan alltid provocerat mig till döds och hennes "typ" har varit min största fiende. Jag har någon slags oformulerad tanke om att sex så som det funkar idag är en samvaro som styrs av mannens väg till utlösning. Min feminism lyser igenom här antar jag. Det är väl ingen slump att just tjejer har svårt att komma med en (hetero)partner? Kanske är jag tack vare henne på väg att ändra mig?

Två poänger med dagens inlägg; dels att jag inte kan visa bloggen för min närmaste vän och dels funderingen att orgasm kanske inte är målet... En tanke så ful att jag knappt vågar skriva den.

ps: förresten har jag varit med killar som inte kan komma, upplever det som väldigt befriande.

Inga kommentarer: