måndag 16 mars 2009

Nimrod

Jag har äntligen hittat en blogg som gör mig kåt. Letar inte aktivt efter andra sexbloggar längre då allt jag fann var ren skit. Tramsigt förnumstigt eller värdelösa porrklipp. Personen kallar sig Nimrod och verkar rätt vrickad. Jag tar för givet att det mesta han skriver om är lögner men å andra sidan är verklighet är ingen garanti för att bli kåt. När han väl skriver om sex är det rätt grova saker med mycket våld och tvång. Det är upphetsande som fan även om jag vet att det är alldeles för mycket för mig. Jag gillar att läsa om det, fantisera och drömma men jag vet var mina gränser går.

Jag träffade en gång en kille som liknade Nimrod, jag följde med hem till honom en gång och han presenterade mig som sin älskarinna för grannarna som hade glöggfest. Sen spelade han tydligen pinao väldigt högt. Han gillade att misshandla kvinnor och sa till mig att han fick sån lust att tända eld på mig. Åtrån lyste ur hans ögon. Men det blev aldrig något sex trots att vi båda var kåta. Fast på olika saker. Tanken slog mig att det skulle kunna vara samma person. Men nej, jag tror inte det.


http://nimrodofobi.blogspot.com/

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror Nimrod är fejk. Jag tror att bloggen är sponsrad av förlaget Modernista som ett led i lanseringen av romanen Pause/Play av Yesim Bilgic. Kanske är det författaren själv som skriver inläggen, eller är flera skribenter involverade. Nimrods blogg är en fortsättning på romanen eller en utveckling av dess huvudkaraktär.
Läs de första inläggen. De är tydligt litterära. Successivt har man sedan hittat rätt tonfall och Nimrod upplevs som trovärdig.

Snäcka sa...

Nimrod skriver i nått inlägg om sin vän Yesmin Bilgic... Jag har inte läst hennes bok men blev rätt nyfiken. Även fast det är fejk är den underhållande.

Anonym sa...

Nimrod gör mig råkåt också. Vad är det för fel på oss? Hahha