tisdag 1 juli 2008

The Clitshot

Nu har jag hittat den! Ja, inte klittan så klart utan en film som visar den kvinnliga motsvarigheten till männens monyeshot. Jag talar om sprutet, den dramatiska final mannen levererar som landar på kvinnans (oftast) mage, tuttar, stjärt eller kanske på hennes ansikte. Jag orkar inte lägga mig i någon debatt av detta fenomens väl eller ve, om det är kränkande för kvinnan eller kanske till och med för mannen. Personligen blir jag mer positivt inställd till kladdet för varje dag och sedan jag slutade med p-piller är det ju bäst att satsen landar på huden. Jag ser det dock inte som en gåva till kvinnan eller någon sådan romantisk skitidé.

Det kan verka trivialt, men som jag har letat och längtat efter detta filmklipp! Jag kan väl inte var den enda som vill ha någon typ av bevis för att kvinnor i porrfilm njuter och får orgasmer? Och nej, stönande och grimaserande ansikten räknas inte som bevis för att kvinnan njuter och kommer.

Jag har alltid tänkt att det borde gå att visa på film och framförallt att det borde finnas en publik och en marknad som vill se det. I jämställdhetens namn! Det finns ju en marknad för allt som det brukar heta, filmer på tjejer som runkar (för er som är kvar i tonårsträsket, runka går alldeles utmärkt att använda för kvinnlig onani, tänk bara på vad ordet betyder... ja just det dra förhuden fram och tillbaka) och filmer med kvinnor som får sprutorgasmer finns ju. Jag kan överhuvudtaget inte förstå varför det inte är vanligare.

Föreställ er en värld där varje porrfilm avslutas med en fitta som krampar och en man som "låtsas" komma av själva synen. Inte så troligt, nej.
Jag gillar verkligen det här lilla filmklippet, bra ljus och en snygg fitta dessutom.


6 kommentarer:

Göran sa...

uppför din fitta sig likadant när det går för dig, kåt kille som undrar

Snäcka sa...

Alltså, det man ser på filmen är de muskelsammandragningar som är resultatet av en orgasm (kolla wikipedia för mer info t. ex). Så svaret är ja, min fitta gör som på filmen, precis som alla andra kvinnors fittor.

Det är kanske inte så lätt att se men man känner det. Alltså sexpartnern till den kvinna som kommer. Jag har ju ingen kuk men om jag har fingrar i fittan när jag kommer så känner man hur fingrarna kramas åt. Och jag har sett mig själv "krampa" som på just den filmen.

Känner mig som värsta sexupplysaren nu! Hoppas du blev klokare!

bidas sa...

klokare vet jag inte om jag blev, men mycke kåtare iaf. min kuk spruta som fan när jag runkar till filmen (jag är 13)

Snäcka sa...

Ok..

bidas sa...

kan jag inte få din e-mail adress?

Snäcka sa...

Nej.

Känns talande att just den här kommentarer kommer på internationella kvinnodagen. Var är vi på väg? Valerie Solanas, hjälp!